Op zoek naar taxibedrijven zeeland?

taxibedrijven zeeland
Taxi Segers.
Mocht u van een ander adres willen vertrekken, dan kan dit natuurlijk aangepast worden. U kunt ter plekke een taxi bestellen, maar u kunt hem met de app ook vooraf reserveren. Het is mogelijk om voor maximaal 8 personen een taxi te bestellen.
overtoom
Taxi de Koster Goes Treintaxi Taxi Zeeland Beveland Station Goes Zonetaxi.
Taxibedrijf de Koster verzorgt reeds meer dan honderd jaar personenvervoer in Noord en Zuid-Beveland en verder. Wij hebben beschikking over een jong wagenpark met onder andere Mercedes S-klasse en Chevrolet Cruze. Tevens beschikken wij onder andere over Mercedes Vito en Sprinters voor rolstoel en groepsvervoer. Al deze auto's' beschikken over het landelijke taxi keurmerk van TX-keur.
noodverlichting
Taxicentrale Zeeland B.V. Reserveer een taxi: 0111 462 645 24/7 bereikbaar.
Geplaatst op 31 maart 2017 door admin. DE ZOMER BEGINT WEER HET, WEER IS BETER DUS OOK WEER MEER BEZOEKERS HEEFT U EEN TAXI NODIG VOOR UITGAAN UIT, ETEN VAKANTIE, VERVOER BEL OF MAIL ONS TEL 0111-462645. Geplaatst in Taxicentrale Zeeland Geef een reactie Welkom bij Taxicentrale Zeeland B.V.
kristallen onderdelen kroonluchter
Taxibedrijven in Provincie Zeeland.
Onderhoud en reparatie. Opslag, overslag, laden en lossen. Menu tonen of verbergen. Taxibedrijven in Provincie Zeeland. Taxibedrijven in Provincie Zeeland. U zocht: Taxibedrijven in Provincie Zeeland. 48 Bedrijven gevonden. Alle bedrijven 5218. Regio Goes 11. Regio Middelburg 13. Regio Schouwen-Duiveland 4.
Taxi van der Borgt Taxi Zeeland Taxi van der Borgt.
Taxi van der Borgt behoort tot de meest vooraanstaande taxibedrijven van Zeeland dankzij volwaardige service, uitstekende rijkwaliteiten en een goede staat van dienst. Als aanbieder van taxi diensten in Zeeland zorgt Taxi van der Borgt ervoor dat niemand ongewenst zonder vervoer komt te staan en dat niemand bij andere vervoerders een kostbare of onaangename rit hoeft te beleven.
24 uurs Taxi Service gevestigd te Goes Taxi Steketee Goes.
Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan taxibedrijven die een jaarlijkse strenge toetsing ondergaan. Daarbij wordt gekeken naar hoge veiligsheidseisen van taxi, kennis en kunde van de chauffeurs en bedrijfsvoering. Opleiding EHBO, rolstoelvervoer, dialyse patiëntenvervoer, mindervaliden en omgaan met agressie wordt jaarlijks herhaalt. Dus bij Taxi Steketee werken alleen TX-Keur gekwalificeerde chauffeurs. Neem Contact Op. Voor algemene vragen vult u onderstaand formulier in. 0113 383 000. Smithweg 1 30 4462 HC Goes. BTW nr: 8502.75.064.B01 KvK nr: 52042340. Taxi Steketee is officieel sponsor van Karatevereniging Kyokushin Zeeland.
Taxi / Taxi's' Taxibedrijven Zeeland.
geprint van http//zeeland.city-map.nl/city/db/890101010002/taxis.: Taxibedrijven in de regio Zeeland. Neem uw bedrijf op in het city-map bedrijvenregister. Dit is een overzicht van alle vermeldingen met als branche Taxi's' uit Zeeland. 3 vermeldingen gevonden op plattegrond tonen. Taxi de Westhoek. 4328 LP Burgh-Haamstede.
Taxi Zeeland 24/7. Bel 0486 45 45 45.
Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. Zeeland grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Het familiebedrijf begon in april 1964 met één lesauto aan de Zevenhuis in de Brabantse plaats Zeeland.

Contacteer ons